Een eigen auto, geen weekenden en geen nachtwerk! Zomaar wat pluspunten van ons werk. Daarnaast heb je zelf nog veel inbreng en verantwoording bij de invulling van de werkzaamheden. Kortom; een leuke en uitdagende job

CHAUFFEUR BOUWMATERIALEN

KRAANWAGEN

Kraanwagenchauffeurs laden de vracht zelf met een autolaadkraan. Het zijn vaak volle vrachten met bijvoorbeeld betonstenen die je op de bouwplaats lost. Het lossen duurt 30 tot 40 minuten en dan kun je weer op weg naar de volgende vracht.  Omdat je ’s avond weer voor de volgende dag voorlaad werken kraanwagenchauffeurs vaak 13 tot wel 13,5 uur per dag.
Er is geen kraancertificaat nodig en je krijgt intern een opleiding voor de bediening van de kraan. 

BINNENLADER

Met een binnenlader breng je volle laadvloeren naar de bouwplaats en dan wissel je deze met een lege laadvloer. Je hoeft dus nergens te wachten en ben snel weer onderweg naar een volgende vracht. 

VLAK VERVOER

Chauffeurs die met vlakke opleggers betonplaten vervoeren worden op de fabriek geladen en op de bouwplaats gelost. Dit zijn vaak tijdvrachten die binnen 1,5 uur gelost zijn. Gemiddeld werken deze chauffeurs 50 uur per week. 

WERKZAAMHEDEN ALGEMEEN

Wij zijn de bouwvervoer specialist van Nederland en trots op ons werk. De samenwerking met onze klanten is goed. Je rijdt met een gestuurde oplegger volle vrachten vanaf de fabriek naar de bouwplaats. En afhankelijk van het type transport los je de materrialen op de bouwplaats. Er zijn bijna geen wachturen en elke chauffeur heeft een vaste truck met oplegger. En bijvoorbeeld het bedienen van de kraan vinden chauffeurs vaak net zo leuk als het rijden met de vrachtwagen. En als je netjes laadt en lost zijn klanten vriendelijk en tevreden.

Omdat wij voor verschillende opdrachtgevers rijden is de bezetting het hele jaar goed en kun je ook in de winter lekker doorrijden. De weekenden ben je vrij en met de bouwvak en tussen kerst en nieuwjaar ook. Het is een pre als je dicht bij onze klanten woont want met standplaatsen dicht bij de laadlocatie besparen wij omrijkilometers en zijn er ook geen overnachtingen nodig. Er zijn veel standplaatsen mogelijk waaronder Amsterdam, Woerden, Vianen, Aalst, Oosterhout, Breda, Tilburg, Oisterwijk, Veghel, Tiel, Wageningen en Duiven. Maar ook voor andere plaatsen kun je informeren.  

ARBEIDSVOORWAARDEN

De arbeidsvoorwaarden zijn geheel volgens de C.A.O. Beroepsgoederenvervoer en als de chauffeurs zelf laden en lossen wordt er geen pauzestaffel gehanteerd. Natuurlijk is er altijd ruimte om de pauzes van de rijtijdenwet aan te houden. Ons doel is trotse en gemotiveerde medewerkers in vaste dienst houden. Ben jij op zoek naar de voordelen van een grote organisatie gecombineerd met de leuke sfeer op de onderlinge (kleine) standplaatsen?  Reageer dan telefonisch of per mail: jan.ruijsch@bouwvervoer.nl of 088-3119191