Zoekt je een leuke baan
als chauffeur autolaadkraan? 

Lees dan onderstaande vacature en stuur mij een e-mail

Bedrijf

Bouwvervoer is al sinds 1920 actief in het transport van bouwmaterialen en bestaat uit de bedrijven RBC, Broeders, Vink en Van Breugel. Wat aan het begin van de vorige eeuw begon met paard en wagen, is nu een groot professioneel transportbedrijf met een indrukwekkend wagenpark van meer dan 100 vrachtwagens die alleen bouwmaterialen vervoeren. Door de grote kennis van dit transport en de aangepaste vrachtwagens vervoeren wij veel verschillende producten zoals betonstraatsteen, elementen, stelconplaten, dwarsliggers voor het spoor, kalkzandsteen, golfplaten, straatmeubilair, keerwanden e.d. Hierdoor is de bezetting het gehele jaar goed en hoef je in de winter geen andere werkzaamheden uit te voeren.
Onze kracht zit in het snel laden en lossen van bouwmaterialen met de autolaadkraan. Je laadt en lost de materialen zelfs op bouwplaatsen in Nederland. Wij rijden met eigen wagens die voorzien zijn van veel veiligheidsopties zodat je veilig kan werken. De kwaliteit van deze mooie vrachtwagens is hoog.
Onze klanten samen maken elk jaar 5 tot 6% meer en wij mogen dit vervoeren. En hierdoor is er ruimte voor een vakbekwame en dienstverlenende chauffeur autolaadkraan CE!

Over de functie

Jouw dag begint in de ochtend vanaf jouw standplaats naar de bouwlocatie. Dit is meestal in Nederland. Vaak heb je jouw vrachtwagen een dag eerder voorgeladen bij een van onze vaste klanten. Vaak zijn dit volle vrachten naar 1 losadres. Je lost zelf met autolaadkraan en dat is leuk werk.
Jouw vaste planner verstuurd een dag van te voren de gehele geplande werkdag. De door de klant gevraagde lostijd is hierin ook aangegeven. Het is een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijk en door de steeds wissellende loslocaties is er geen dag hetzelfde!

De functie is een fulltime dienstverband en in dagdienst. Wij werken niet in de nacht en niet in het weekend. Wel proberen wij de bezetting van de auto zo groot mogelijk te krijgen. Met in acht neming van de wettelijke rij- en rustijden zijn dagen van 13 uur gebruikelijk, van maandag tot vrijdag is dit 65 uur. Chauffeurs die willen overnachten mogen dat en andere zijn ’s avonds weer op de standplaats. Er zijn veel standplaatsen mogelijk waaronder Wageningen, Duiven, Veghel, Aalst, Oisterwijk, Oosterhout, Breda of Woerden.

De ideale kandidaat heeft een servicegerichte werkhouding en denkt graag mee met het bedrijf en haar klanten. Eigen initiatief en een procatieve werkhouding worden gewaardeerd. Het is wenselijk dat je binnen een straal van 25 km van een van de standplaatsen woont.

Wij bieden

Werken bij een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele werksfeer. Het salaris is volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Mensen met voldoende ervaring komen in loonschaal D6. Naast het salaris dat altijd op tijd is zijn ook de overige voorwaarden bij een groter bedrijf goed geregeld. Verlof kan eenvoudig aangevraagd worden en geeft zelden problemen. En als beide partijen tevreden zijn volgt er automatisch een vaste aanstelling te bieden.

Wil je meer weten of solliciteren? Stuur van een persoonlijke mail met CV naar jan.ruijsch@bouwvervoer.nl

Over ons

Bouwvervoer is een bedrijf met verschillende vestigingen. Wij zijn dicht bij de klant en hebben een sterke regionale binding door de locale bedrijven RBC transport BV, Van Breugel Oisterwijk BV, Vink Woerden BV en Broeders transport BV. Met de gezamenlijke transportplanning vindt elke locale transportplanner de meest geschikte oplossing.