Transport kan altijd beter

Er zijn grote en kleine stenen nodig voor een mooi ontwerp, en zo is het ook met de onze transportplanning. Elke opdracht, groot of klein kan de missende steen zijn die de planning compleet maakt. 
Met dagelijks 300 tot 400 orders bouwmaterialken zijn wij al een eind op weg om de transportplanning van elke chauffeur elke dag compleet maken en dat het gehele jaar door. De bezetting is hoog en daardoor kunnen wij de noodzakelijke kosten laag houden.

120 gemotiveerde collega's

Alleen met gemotiveerde medewerkers kunnen we een goede dienst leveren. TranSPORT is topsport en dat kun je alleen goed doen als je wilt presteren; een mooie transportplanning maken en afleveren bij een tevreden klant zijn zomaar zaken die het verschil maken. Transport is nooit af en kan altijd mooier en beter!

105 flexibele vrachtwagens

Voor elk transport is er een betere en meer efficiente vrachten. Daarom hebben wij veel verschillende bouwvoertuigen ontwikkeld die elk aangepast zijn aan de specifieke vervoersvraag. Hiermee kunnen wij de bezetting optimaliseren en blijven alleen de noodzakelijke bedrijfskosten over.   

Elke dag meer dan 7 miljoen kilo bouwmaterialen 

Dat is wat wij dagelijkse vervoeren voor onze vele opdrachtgevers. Wij combineren grote en kleine opdrachten vanaf veel geografische goed verspreide laadlocaties.
Betonstraatsteen, betonplaten, gevel elementen, straatmeubilair, kalkzandsteen, keerwanden, blokken, tegels, gebakken straatsteen, golfplaten, betonbanden ….

Over ons

Bouwvervoer is een bedrijf met verschillende vestigingen. Wij zijn dicht bij de klant en hebben een sterke regionale binding door de locale bedrijven RBC transport BV, Van Breugel Oisterwijk BV, Vink Woerden BV en Broeders transport BV. Met de gezamenlijke transportplanning vindt elke locale transportplanner de meest geschikte oplossing.