VEILIG EN DUURZAAM

Inmiddels is de 3e generatie lichtgewicht kraanwagen in gebruik genomen. Nog steeds kan dit voertuig 5.000kg meer lading vervoeren, maar is weer breder inzetbaar. Door de vele CO2 besparende maatregelen is de Milieu Kosten Indicator laag.
De veiligheid is verhoogd door veel verschillende maatregelen. Waaronder een verbeterde ladingzekering door een laag zwaartepunt en een volledige antislipvloer. Het rijden is veiliger met een adaptieve cruise met noodrem, de Driver Alert Support die de bestuurder waarschuwd als hij minder oplettend wordt en Lane Changing Support met Blindspot zijn actieve waarschuwingssystemen als je de rijbaan verlaat terwijl zich daar een ander voertuig bevindt.

RECLAME

Opnieuw is een vrachtwagen aangepast aan de werkzaamheden zodat wij effictiever kunnen vervoeren. Ditmaal een 1,20meter lage en 13,85 meter lange oplegger voorzien van een 24 ton/meter kraan met liftcontrole. Hierdoor kunnen zwaardere keerwanden nauwkeurig gesteld worden. Het voertuig weegt leeg 20 ton en kan daardoor 5.000kg meer lading vervoeren dan een soortgelijk voertuig. 

Naast de veiligheidssystemen van ons 3e generatie bouwvoertuig is er een online bandenmonitor dat de spanning en de temperatuur van de band doorlopend volgt zodat wij altijd veilig en zuinig rijden met de juiste bandenspanning en gevaarlijke klapbanden voorkomen worden.

PLATEN LEGGEN

Kleine werken kunnen eenvoudig en snel vanaf de vrachtwagen gelegd worden met vacuĆ¼m. Dit is een eerste fase van 1600 platen waarbij de opdrachtgevers inmiddels gevraagd heeft om met dezefde chauffeur nogmaals een veld te leggen.

KEERWANDEN STELLEN

Deze lange wand is direct vanaf de vrachtwagen gesteld. De 50 t/meter kraan plaatst deze 5 ton zware elementen eenvoudig en snel.

PLANNERS

Het gebeurt niet vaak dat onze volledig planning fysiek bij elkaar is. Onze planners en chauffeurs zitten dicht bij de klant en werken met geavanceerde online systemen op afstand samen aan een optimale ritplanning.

BEDRIJFSKLEDING

Met de nieuwe High Visual bedrijfkleding voldoen wij aan de EN ISO 20471 klasse 2. Met deze norm voor hoge zichtbaarheid voldoen wij aan de eisen van de bouwplaats. Maar ook onderweg, waar deze eisen niet gelden, kunnen onze medewerkers zichtbaar en veilig werken.

VEILIGHEID IN 1 MINUUT

BEDRIJFSFILM

Over ons

Bouwvervoer is een bedrijf met verschillende vestigingen. Wij zijn dicht bij de klant en hebben een sterke regionale binding door de locale bedrijven RBC transport BV, Van Breugel Oisterwijk BV, Vink Woerden BV en Broeders transport BV. Met de gezamenlijke transportplanning vindt elke locale transportplanner de meest geschikte oplossing.