Transport

Vervoer van bouwmaterialen is onze hoofdactiviteit. En omdat wij vinden dat transport nooit af is, blijven wij zoeken naar verbeteringen. De compexe mix van succesfactoren zorgt voor een goede bezetting van onze mensen en middelen. Met slimme systemen en bijna 100 jaar ervaring rijden onze vrachtwagens met meer lading en minder lege kilometers.
Wij bundelen  een groot volume van verschillende bouwmaterialen vanaf veel verschillende locaties tot een hoge beladingsgraad. En dit elke dag en zelfs het gehele jaar door.

Transport planning

Voor veel opdrachtgevers combineren wij de losse orders tot rendabele vrachten. Elke losse levering; groot of klein kan binnen 24 tot 48 uur geleverd worden.
Er zijn veel verschillende type kraanwagens. De lichtgewicht auto’s kunnen binnen de wettelijke mogelijkheden zelfs tot 35.000kg laden. En deze goede bezetting zorgt voor lage transportkosten per ton en een lage MKI (Milieu Kosten Indicator)

Monteren, stellen en leggen

Direct door de kraanwagen zelf leggen of stellen kan rendabel zijn. Als het grondwerk klaar is kan de vakbekwame chauffeur met speciaal materiaal direct vanaf de auto leggen. Stelconplaten leggen wij met vacuĆ¼m en keerwanden tot 6.000kg met speciale klemmen en zware autolaadkranen.

Over ons

Bouwvervoer is een bedrijf met verschillende vestigingen. Wij zijn dicht bij de klant en hebben een sterke regionale binding door de locale bedrijven RBC transport BV, Van Breugel Oisterwijk BV, Vink Woerden BV en Broeders transport BV. Met de gezamenlijke transportplanning vindt elke locale transportplanner de meest geschikte oplossing.