AUTOLAADKRAAN VERVOER

Ook het vervoer met autolaadkraan kent korte laad- en lostijden. De producten worden op de fabriek door de chaufeur zelf geladen en op het losadres gelost.  Met onze klanten maken we goede afspraken over de verwachte dienstverlening die gericht is op kwaliteit en klanttevredenheid. 

   SNEL EN ZONDER VERTRAGING

   CHAUFFEUR LAAD EN LOST ZELFSTANDIG 

   VERVOER MET WEINIG LEGE KILOMETERS

FABRIEK

De chauffeur laad zelf met de autolaadkraan. De klant heeft hierdoor geen laadkosten. Het transport kan efficient buiten de piekmomenten geladen worden. 
Omdat onze voertuigen erg licht zijn kunnen wij tot 35.000kg laden met een kraanwagen. Door de combinatie van hoge beladinggraad en hoge bezettinggraad kilometers is de CO2 emissie bij transporten door onze organisatie met 1,76 kg CO2 per vervoerde ton erg laag.  

TRANSPORT

Er onstaan geen wachttijden omdat de chauffeur zelfstandig kan laden en lossen. Wij komen op de locatie aan en kunnen direct zelf lossen. Vaak zijn wij binnen 20 minuten weer weg.
Met de kraanwagens kunnen veel verschillende materialen vervoerd worden waardoor het aantal opgeladen kilometers laag is. En vanwege de ruime venstertijden is de bezetting hoog.
Hierdoor kunnen wij met kostbare voertuigen toch goedkoop vervoeren.   

ONTVANGER

De ontvanger geeft aan waar hij de producten gaat gebruiken. Onze voertuigen zijn erg wendbaar en kunnen op de meest lastige losadressen dicht bij het werk lossen. 
De verplaatsingskosten zijn hierdoor laag en omdat de producten vaak een dag voor gebruik geleverd worden kan de ontvanger in zijn eigen tempo en zonder vertraging werken. 

ALLE SOORTEN EN MATEN

Omdat er veel verschillende producten geproduceerd worden, is er ook behoefte aan verschillende vervoerscapaciteiten. Voor het lossen van zware elementen is een zware kraan nodig. Het nadeel hiervan is het hoge eigen gewicht waardoor er wettelijk minder lading op het voertuig mag. En daarom kan het ook noodzakelijk zijn juist een lichtgewicht kraanwagen in te zetten.
Door de grote omvang en diversiteit van ons wagenpark kunnen wij heel specifiek voor een transport het juiste voertuig kiezen. Hierdoor blijven de logistieke kosten laag.
Met dit diverse wagenpark vervoeren wij bijna alle bouwmaterialen slim naar de bouwplaats.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt rekening met onze opdrachtgevers, medewerkers, onze bedrijf en haar omgeving. Het is duidelijk dat het hoge laadvermogen van onze lichtgewicht voertuigen zorgt voor een lage CO2 emissie. Maar daarmee stopt het streven naar verbetering niet. De start was meer lading vervoeren en daarna is de inrichting aangepast waardoor de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving vergroot.

 Voor deze veiligheid zijn er veel voorzieningen gemaakt voor verantwoord werken. De voertuigen zijn voorzien van geavanceerde rijhulpmiddelen zoals adaptive cruisecontrole, lane-controle, dodehoeksignalering en waakzaamheid controle. Voor het comfort is naast de standverwarming ook een standkoeling om ook op warme dagen een goede rust te garanderen voor alerte medewerkers.

Het laden en lossen is veiliger geworden omdat de chauffeur niet meer op hoogte hoeft te werken. Met de afstandbediening kan de chauffeur vanaf de grond veilig laden en lossen. En daarbij heeft hij meer zicht op de omgeving waarbij anderen niet te dicht bij de lading kunnen komen. 
Voor een verbeterde ladingzekering is het zwaartepunt van de lading verlaagd en de vloer voorzien van antislip. Naast de XL inrichting geeft dit een verbeterde ladingzekering.